Hirdetés

„1956 egyik máig ható nagy tanulsága, hogy Nyugaton nem szeretik Magyarországot, a magyar függetlenségi eszmét. Ma Amerikának és az Európai Uniónak is az a baja, hogy Magyarország erősödik, és nem akar mások lábtörlője, kapcarongya lenni.”

(Az igazság mindig kiderül – Ágoston Balázs interjúja Wittner Máriával, Magyar Demokrata, 2016/1., január 6.)


„Kölnben (…) nők százait fogdosták, megverték, erőszakolták, kirabolták. (…) Akiket a németek befogadtak, elláttak és eltartottak.”

(Szájbarágás – Pozsonyi Ádám, Magyar Demokrata, 2016/2., január 13.)


„Húsz év alatti fiatalokat kérdeztünk (…) 90 százalékos azok aránya, akik a családalapítást követően gyereket szeretnének. (…) Ha ezek a vágyak maradéktalanul teljesülnének, a magyar népesség határozott növekedésbe menne át.”

(Kell-e a gyerek? Közvélemény-kutatás, Magyar Demokrata, 2016/3., január 20.)


„Csak arról nem esik szó, hogy ha nincs Horn Gyula, nincs Medgyessy Péter, nincs Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, akkor körülbelül Szlovénia szintjén állnánk. És Szlovéniából korántsem nagy mértékben mennek nyugatra dolgozni az emberek.”

(Szörnyek évada – Bencsik András vezércikke, Magyar Demokrata, 2016/7., február 17.)


„A kérdés az, hogy ki fogja fenntartani Magyarországot tíz, húsz, huszonöt év múlva. Mindenütt hangsúlyozom, hogy a cigányügy megoldása elsősorban nem a cigányok érdeke, bár nekik kellene hogy elsődlegesen segítsen, hanem a többségi társadalomé.”

(Fordítva ülünk a lovon – Ágoston Balázs interjúja Forgács Istvánnal, Magyar Demokrata, 2016/11., március 17.)


„A Földet a gazdáknak! program során november óta mintegy 180 ezer hektárra licitált sikeresen közel 11 ezer földműves (…) mindössze 15-20 földvásárló személye körül folyik politikai indíttatású vita.”

(Tizenegyezer új földtulajdonos – Ágoston Balázs interjúja Fazekas Sándorral, Magyar Demokrata, 2016/19., május 11.)


„Konzervatív nevelést kaptam, így, a negyvenes éveimhez közeledve egyre inkább a konzervativizmus eszméjében hiszek, mert ezekben a vérzivataros időkben egyedül ebben látok értékállóságot, túlélési lehetőséget.”

(„Érték- és kultúrapárti vagyok” – Farkas Anita interjúja Nacsa Olivérrel, Magyar Demokrata, 2016/22., június 1.)


„Valóban elindultak Magyarországra azok a németek, akiknek elegük lett a Willkommenskulturból, s akik őszinte örömmel tapasztalják, mennyire jó nálunk.”

(Menekülés Magyarországra – Bencsik András vezércikke, Magyar Demokrata, 2016/23., június 8.)


„Ez a csapat már nem veszíthet. Ahogy Dzsudzsák Balázs mondta, úgy érzik, tizenötmillióan játszanak az Eb-n, s ez valóban igaz: ezek a srácok elnyerték a magyarság szeretetét, ami többet ér egy-egy fontos gólnál vagy pontnál.”

(Tizenötmillió magyar ünnepel – Bándy Péter, Magyar Demokrata, 2016/25., június 22.)


„A brit kilépéssel a világ ötödik legnagyobb gazdasági hatalma távozik az unióból. (…) Az európai közösség évtizedeken át fejlesztgetett nagy álma, az Egyesült Államokkal versenyképes közös európai gazdaság (…) vélhetően kegyelemdöfést kapott.”

(Goodbye, money! – Szarka Sándor, Magyar Demokrata, 2016/26., június 29.)


„[Bud Spencer] a magyarokról azt mondta, azért kedvelik annyira, mert minden alkalommal, amikor Budapestre látogatott, azt tapasztalta, hogy a magyar emberek erősek és nagylelkűek, akárcsak ő a filmjeiben.”

(Egy új kaland kezdete – Bud Spencert szerették a magyarok, és ő is minket – Német Dániel, Magyar Demokrata, 2016/27., július 6.)


„A magyar államhatárt tavaly súlyos támadás érte. Ez a támadás bármikor megismétlődhet, és nem tudható, melyik magyar állampolgár kerül majd olyan helyzetbe, mint László Petra. (…) Hamarosan bíróság elé kell állnia két, pánikhelyzetben véghez vitt szerencsétlen mozdulatért, miközben a legfőbb »áldozataként« szerepeltetett, homályos múltú illegális migráns megdicsőült a balliberális interpretációkban.”

(Én is László Petra vagyok!; Így lincselnek ők – Ágoston Balázs, Magyar Demokrata, 2016/37., szeptember 14.)


„Az 1956-os forradalom és szabadságharc kijátszására, emlékének beszennyezésére alapított Népszabadság ’56 hatvanadik évfordulóján megszűnt.”

(Lángoló újságlapok – Bencsik András vezércikke, Magyar Demokrata, 2016/41., október 12.)


„Hátat fordítana a NATO-nak, nem védené meg ázsiai szövetségeseit, kibékülne Oroszországgal, felmondaná a párizsi klímaegyezményt, széttépné az Iránnal kötött atomügyi megállapodást.”

(Trump szerint a világ – Sayfo Omar, Magyar Demokrata, 2016/46., november 16.)


„Már nem lehetett leállítani. Nem véletlen, hogy Sorosék akkor jelentek meg szervezetileg, amikor a Szovjetunióban hatalmi űr támadt Brezsnyev halála után.”

(Moszkvában már ismerték Sorost – Szentesi Zöldi László interjúja Thürmer Gyulával, Magyar Demokrata, 2016/50., december 14.)

Korábban írtuk