Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Megadja Gábor a Századvég Szólásszabadság címû konferenciájának kerekasztal-beszélgetésén a budapesti Várkert Bazárban 2024. február 20-án.
Hirdetés

„Meggyőződésem, hogy Varga Judit igazat mondott az interjúban, és afelől sincs kétségem, hogy tiszták a szándékai. Abban is biztos vagyok, hogy Magyar Péter pontosan olyan a valós életben, mint amilyennek ő – tizenvalahány év együttélés után – lefestette nekünk” – fogalmazott Megadja Gábor az Origo megkeresésére.

„Varga Judit politikai pályája önmagában is megáll, egy nagyon jelentős teljesítmény. De miután kiderült, hogy felelős kormányzati feladatai közepette őt ez az ember odahaza nem hagyta élni, létezni, a szememben megtízszerezi Varga Judit teljesítményét. Hozzáteszem: sejthető, hogy még így sem ismerjük az egykori miniszter családi problémáit valós súlyuk szerint, mert nyilván nem mesélt el mindent az interjúban” – mondta Megadja Gábor.

Szerinte Magyar Péter jelenleg nem a Fidesznek vagy a kormánynak árt, hanem éppen az ellenzéknek.

A baloldal már nyilván szívesen szabadulna tőle, de nem tud – kaptak ajándékba egy elszabadult, hiteltelen figurát, aki rájuk ég.

„Ezért ideges Hadházy Ákos, ezért dühösek Gyurcsányék, mert Magyar Péter most már az ő ballasztjuk”.

Hozzátette: véleménye szerint Magyar Péter már egy politikai hulla, csak még senki nem szólt neki – ő maga pedig még nem regisztrálta ezt, mert az önimádata nem engedi.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE KATTINTVA az Origón olvashatják el.