A nagyobbik kormánypárt közleményében úgy fogalmaztak: „átlátszó és álságos”, amikor Gyurcsányék a migrációról magyaráznak.

Hirdetés

Hozzátették: ma már mindenki tudja, hogy a dollárbaloldal „örömmel végrehajtaná” Brüsszel és a „Soros-hálózat” migránsbetelepítési terveit, lebontanák a határkerítést és migránsgettókat hoznának létre Magyarországon. A baloldal mindezt többször világossá tette – emelték ki.

Azt írták, a Fidesz és a KDNP azonban továbbra is kitart a szigorú határvédelem mellett, hozzáfűzve, az elmúlt években több százezer bevándorlót állítottak meg.

A migránsok egyre agresszívebbek és gyakran felfegyverkezve érkeznek a határhoz – jelezték a közleményben. Ismertették, hogy csak idén 91 ezer határsértőt tartóztattak fel a magyar rendőrök, és 700 embercsempész ellen indult büntetőeljárás.

Felháborítónak nevezték, hogy Brüsszel nem képes támogatni a határvédelmet, azt viszont elvárják, hogy az elfogott külföldi embercsempészeket a magyar börtönökben, a magyar adófizetők pénzéből tartsák fogva.

Korábban írtuk