Fotó: Facebook.com/Niedermüller Péter)
Hirdetés

„Mindig öröm, ha új taggal bővül a közösségünk, különösen akkor, ha egy ismerős dönt úgy, hogy már nemcsak szövetségben, hanem a céljaink hatékonyabb és biztosabb elérése érdekében közös pártban és közös frakció­ban akarja tovább folytatni a megkezdett munkát. Éppen ezért fogadtam nagy örömmel Szücs Balázs alpolgármester bejelentését, miszerint a mai naptól kezdve a Demokratikus Koalíció frakciójának tagjaként fog tovább dolgozni” – jelentette be a közösségi oldalán Nie­dermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere.

Szücs Balázs személyében nem akárkit csábítottak át magukhoz Gyurcsány Ferencék. A Párbeszéd honlapja szerint immár egykori politikusuk a párt alapítója volt, és tizenhárom éven át volt annak tagja.

Szücs 2013 és 2019 között a Párbeszéd hálózatépítéséért felelt, a 2014-es, a 2018-as és a 2022-es országgyűlési választásokon kampányfőnökként tevékenykedett, ebből kétszer győzelemre vitte csapatát, Szabó Tímeával megnyerte, majd megvédte Óbuda-Békásmegyeren az egyéni országgyűlési mandátumot.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk