Hirdetés

„Mindenképpen élő szóval tegyük: telefonáljunk, vagy használjuk az internetes lehetőségeket, közösségi felületeket. A határtalan szeretet hangján fonjuk be a Kárpát-medencét, megerősítve kapcsolatainkat és nemzettársainkat. Így, személyesen fejezzük ki egymásnak összetartozásunkat” – kérik.

A Háló kezdeményezéséhez a közösségi oldalukon is csatlakozhat.

Nagy örömmel vesznek minden megosztást, meghívást, valamint civil szervezetek csatlakozását, együttműködését. Várják a visszajelzéseket, élményeket a trianon@halo.hu e-mail címen, vagy a fenti esemény megjegyzés rovatában.

A katolikus Háló mozgalom több mint harminc éve épít határokon átívelő, magyar-magyar közösségi kapcsolatokat a Kárpát-medencében, ökumenikus szellemiségben.

Kezdeményezésükben együttműködő partnerük a Charta XXI. Egyesület, amely több éve szorgalmazza, hogy különösen a békediktátum aláírásának évfordulóján nyújtsunk kezet azon nemzettársaiknak, akiktől államhatár választ el.

Korábban írtuk

Fél éve indult a Fogadj szívedbe egy települést mozgalom is, amelyhez már több mint ezren csatlakoztak, és reményeik szerint erősíti a határokon átívelő ismereteket és kapcsolatokat.