A Jobbik lemigránsozta azokat, akik felemelték a hangjukat a párt elvtelen pálfordulásai miatt.

A Jobbik közleményében arról panaszkodik, migránsok zavarják meg rendezvényeiket. A röhejes eszmefuttatást alább olvashatják, elöljáróban szögezzük le: Vona zavargó migránsai valójában azok a lenyesegetendő vadhajtások, akiket felháborított a Jobbik elvtelen pálfordulása, Vona lélekkufárkodása, felszínre került iszlám iránti vonzalma, vagy épp az, amikor a párt szóvivője közölte, hogy a 2010 előtti Jobbik egyszerűen hazugság volt. Léteznek ugyanis olyan emberek, akiknek vannak elveik, és nehezen viselik, ha szemen köpik őket – bármilyen nehéz is ezt elképzelnie a jobbikos vezetőségnek.

De lássuk a szürreális közleményt, melyet egészében idézünk:

Mint ismeretes a Fidesz-KDNP kormány eddig több ezer migránst telepített be titokban, valamint tízezreket pénzért. Az utóbbi hetekben ezek az »oltalmazottak« több jobbikos rendezvényt zavartak meg, megpróbálva ráerőltetni a kultúrájukat a rendezvényeken résztvevőkre. Allah akbar kiáltásokkal, valamint hangszóróból szóló vallási zenével hívják fel magukra a figyelmet, és egyre több városban rongálják a jobbikos plakátokat. Volt olyan rendezvény, ahol imaszőnyegeket árultak, feltehetően illegálisan, engedély nélkül. Legutóbb Ózdon és Salgótarjánban adták elő furcsa performanszukat, van olyan migráns, akinek már magyar jogosítványa is van, és magyar rendszámú autóval közlekedik, miközben kocsijából szól a muszlim vallási zene. Ebből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP számít a betelepített migránsaira, hiszen nemrég Brüsszelben is megszavazták a támogatásukat. Április 8-a után a Jobbik-kormány meg fogja állítani a bevándorló hullámot, a határt pedig nem csak kerítéssel, hanem önálló határőrséggel is védeni fogja, a fideszes migránsbiznisz haszonélvezői pedig el lesznek számoltatva.

Miközben hetek óta látható, alig telik el úgy nap, hogy ne történne valamilyen váratlan esemény Vona és párttársai körútjain, a párt erről eddig nem igazán vett tudomást. A Jobbik közösségi oldalain csúcsra járatják a cenzúrát, kulturált kritikai megjegyzéseknek sem engednek teret például szélkakas pártelnökük Facebook-oldalán. Az ő kis világukban ők az országot járva egyre csak kormányváltást követelő embertömegekkel találkoznak – így adnak hírt fórumaikról, olyan fotóbeállításokkal, hogy ne látszódjék, sokszor a stábon és a médián kívül alig téblábol a jobbikosok körül néhány érdeklődő.

demokrata.hu