Hajmeresztő a migrációs politika, amit Soros György és az Európai Bizottság megfogalmaz – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Fotó: Echo TV, képernyőkép


Fotó: Echo TV, képernyőkép

Durva politikai támadásnak tartja Deutsch Tamás, hogy az Európai Unió több tízmilliárd euró fejlesztési forrást csoportosítana át a közép- és kelet-európai tagországoktól a pénzügyi válság által sújtotta déli tagállamokba. A néppárti EP-képviselő az Echo TV Napi aktuális című műsorában azt mondta: ezzel a migrációt elutasító országokat akarja büntetni Brüsszel.

Hajmeresztő a migrációs politika, amit Soros György és az Európai Bizottság megfogalmaz – hangsúlyozta Deutsch Tamás, aki szerint Magyarország polgárai ezt a helyzetet ugyanúgy elutasítják, mint a V4 többi országának polgárai. A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy az Európai Parlament évek óta egyre durvább támadásokat indít Magyarország ellen. Ennek egyik terméke a Soros-terv és az, hogy Magyarország szavazati jogának a felfüggesztéséről szóló hírek „belengetése” is. Deutsch Tamás kiemelte, hogy példátlan hozzáállásnak tartja, hogy ezek a témák vannak napirenden, mert vannak más dolgok is, amikről lehetne tárgyalni.

Deutsch Tamás szerint az Európai Unió szerint a fejlesztési politikával kapcsolatban azt mondja:

Aki nem lép egyszerre a migráns simogató politika elfogadásában, az nem kap rétest estére!
A legutóbbi fejlesztési tárgyalásokon is nagy harc dúlt, és ez most sem lesz másképp. Magyarországnak a magyar polgárokért kell harcolnia – hívta fel rá a figyelmet a politikus, aki úgy fogalmazott, harcolni is fognak ezekért a jogokért és fognak annyi szövetségest találni, hogy uniós fejlesztési forrásokhoz jussunk.
A teljes adás:

(Echo TV)