Deák Boldizsár, akivel kapcsolatban az is felmerült, hogy éveken át állampárti ügynökként, „Sólyom” fedőnéven dolgozott, az 1200 embert megkárosító bűnszervezet kulcsfigurája. Hamis ingatlanfedezeteket kínálva, Magyar Péter élettársának anyjával, S. Máriával működött együtt a 8 milliárd forint ellopásában. Ők ketten voltak azok, akik a Tisza pártot Magyar Péter rendelkezésére bocsátották – ismerteti a Metropol.

Hirdetés
Fotó: Metropol
Deák Boldizsár Egerben

A Tisza párt alapos feltételezések szerint nem más, mint a piramisjáték „fedőszerve”. A 8 milliárdból ugyanis 7 milliárdot a mai napig hiába keresnek a hatóságok.

Deák Boldizsár Magyar Péter legszűkebb stábjának tagja, ott van minden fontos rendezvényen. Jelentéseket fogad, elemez, szervezőként is dolgozik. Közvetlen munkatársa Kiss Zoltán Imre, a kampányfőnök, aki Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök utasítására igazolt át Magyar Péterhez.

Fotó: Metropol
Deák Boldizsár, tőle balra pedig Kiss Zoltán Imre

Deák Boldizsárnak mindig VIP helyet biztosítanak Magyar kampánystábjában, szemmel láthatóan fontos szervezője a rendezvényeknek. Így volt ez Egerben is, ahol néhány méterre Magyar Péter furgonjától egy presszó teraszán ülve irányította az eseményeket. A rendezvény szervezői folyamatosan tájékoztatták Deákot, jelentettek neki – írja a Metropol.

Magyar Péterrel a helyszíneken szemmel láthatóan igyekeznek kerülni a személyes találkozót, hiszen a köztük lévő szoros munkakapcsolatot Magyar Péter tagadja a nyilvánosság előtt.

Korábban írtuk

A lap emlékeztet, az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza Pártban és környékén. Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal, amelyik fedőszerve lehet az 1200 embert megkárosító, 7 milliárd forintot eltüntető csalássorozatnak.

A közvetlen kapcsolat a piramisjáték-párttal S. Mária volt, Magyar Péter barátnőjének az édesanyja. Bírósági ítéletek, ehhez csatolt nyomozati jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Deák Boldizsár, a Tisza Párt alapítója és S. Mária szorosan együttműködtek a csalássorozatban.

A teljes cikket a Metropol oldalán olvashatják.