Hirdetés

A közvetlen kapcsolat a piramisjáték-párttal az a S. Mária volt, aki egy családban él Magyar Péterrel. Akár anyósnak is nevezhetjük, hiszen ő az édesanyja Vogel Evelinnek, Magyar élettársának, akivel hónapok óta kéz a kézben vonulnak minden nyilvános eseményen.

S. Mária, aki már az indulástól kabinetfőnöke, pénzügyi vezetője lett Magyar Péternek, nemrégiben jött ki a fegyházból, ahol négy éves büntetését töltötte sok száz ember megkárosításáért. Egy olyan, a bíróság által jogerősen pénzügyi maffiának, bűnszövetkezetnek nyilvánított szervezet vezető tagjaként tevékenykedett, amely végül hétmilliárd forintot tüntetett el a hatóságok és a meglopott emberek elől.

Mióta szabadult, nemcsak a lánya, de ő is elválaszthatatlan társa Magyar Péternek,

ott van vele a politikai rendezvényeken, szemmel láthatóan ügyeket intézve.

A Metropolnál jelentkezett károsultak állítják és bírósági ítéletek is bizonyítják, hogy D. Boldizsár, a Tisza Párt alapítója és S. Mária szorosan együttműködtek a csalássorozatban. Egy beetető „étlapot” állítottak össze a fedezetként felkínált ingatlanokból, hogy minél több ember pénzét megszerezhessék. Az áldozatok közül többre személyesen nyomást gyakoroltak, hogy több pénzt adjanak át az értékes „fedezeti” ingatlanokért cserébe. A károsultak a fényképek alapján felismerték őket, gyakran látták együtt a párost a budapesti Bankcenterben tartott „beetető” előadásokon.

Amikor Magyar Péter politizálni kezdett, S. Mária volt az, aki felajánlotta neki a D. Boldizsár által alapított Tisza Pártot, nyilvánvalóan annak pénzügyi lehetőségeivel együtt.

S. Mária pontosan ismerte ezeket, hiszen a bírósági ítélet szerint a legnagyobb összeget, több mint 400 millió forintot ő maga csalt ki az áldozatoktól. Ennek a pénznek is nyoma veszett, a mai napig hiába keresik a hatóságok.

Magyar Péter azonnal meglátta a lehetőséget, hiszen nemcsak egy „üres” pártot, hanem pártkasszát is keresett, hogy legyen miből finanszírozni hirtelen berobbantott politikai akcióit.

Nem véletlen tehát az sem, hogy Magyar a csalássorozatban döntő szerepet játszó S. Máriára bízta a szervezet pénzügyeit.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Metropol honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk