Az erdő szélén található autóhoz, mely feltételezhetően a két emberéletet követelő vérengzés elkövetőinek kocsija lehet, nagy erőkkel érkeztek a rendőrök – jelenti a hírTV helyszíni tudósítója.

Több lövés érte a meggyilkolt rendőrjárőrt Alsóörsön, a főtörzsőrmesternek esélye sem volt használni a fegyverét. Társa egy rendőr szakközépiskolás, fegyver nélküli fiatal volt. A járőrök éppen egy kocsit igazoltattak, amikor megtámadták őket. A lövöldözésben az ellenőrzött autóban ülő fiatalok egyike, egy 19 éves fiú is meghalt, egy 25 éves fiatalember pedig súlyosan megsebesült. A megállított járműben 5 fiatal ült, akiknél nem volt fegyver. Az első találat az intézkedő rendőrt érhette.

Gépfegyveres rendőrök ellenőrzik az autósokat Alsóörs ki- és bevezető útjain. A rendőrség első feltételezése szerint a lövéseket egy fekete autóból adhatták le, ezért a támadás után útzárat állítottak fel az M7-es autópályán. Az autósokat még a sztráda budapesti ki- és bevezető szakaszán is ellenőrizték. Miután az egyik áldozat rendőr, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el.

(hírTV)