Forrás: Ignaz Bearth
Hirdetés

– Ha jól tudjuk, most nem csak látogatóban, hanem letelepedés ügyében jár Magyarországon.

– Igen, így igaz! Elsőként erről az osztrák Info-Direkt netes újságnak nyilatkoztam. Hozzátartozóimmal a Balatonnál tekintettünk meg több ingatlant, majd sikerült is találnunk egy olyat, amely megfelelt a számunkra. Idén szeptember közepétől már életvitelszerűen is itt fogunk élni.

– Hogyan változott meg az élete 2020 óta, amikor  a 888.hu hasábjain üzent a magyar hazafiaknak?

– A nyugati fősodratú média szisztematikus rágalmazásai folytatódtak, a közösségi média célzott cenzúrája még agresszívebbé vált. 2017-ben a 173 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalamat, azóta pedig még tíz további közösségimédia-felületemet törölték végérvényesen. Sőt, még egy berlini kirakatperbe is belekevertek.

Korábban írtuk

– Mi az oka, hogy emigrál a világ egyik leggazdagabb és legbiztonságosabb országának kikiáltott Svájcból?

– A fő ok, hogy Svájcban a politikai üldöztetés szintje rendkívül nagy – hasonlóan Németországhoz és Ausztriához. A patrióta, nemzeti konzervatív gondolkodású embereket a médián keresztül ellehetetlenítik és száműzetésbe kényszerítik, sőt nemcsak hogy anyagilag elszigetelik, de még a szélsőbal terrorjának is kiteszik. Én is így jártam, volt, hogy megtámadták a lakásomat. Politikailag és kulturálisan minden jel arra mutat, hogy ezek az erők teljesen felszámolnák a nemzeti ellenállást.

– Ezek szerint valóban zaklatások érik a nemzeti érzelmű és ennek hangot is adó embereket Nyugat-Európában. Milyen a patrióták helyzete és politikai képviselete ezekben az országokban?

– A szélsőbaloldali terror Nyugat-Európában teljesen normálissá vált, amit a fősodratú média azzal szentesít, hogy tisztességesnek és egyben ártalmatlannak tünteti fel a jelenséget. Ahogy az USA-ban a BLM- és az ottani Antifa-mozgalmat futtatta az amerikai média, úgy Németországban is egy követ fúj a nyilvánosság liberális fele és a szélsőbaloldal. Ezért a patrióta, konzervatív gondolkodású embereket általában nácinak címkézik fel, még akkor is, amikor nekik nem tetsző baloldali mozgalmat kell lejáratni. Így lett a balos Szabadságmenet és a Querdenken-mozgalom is „jobboldalinak” feltüntetve, ezáltal támadásoknak kitéve. Ezt könnyen meg is tehetik, hiszen a szélsőbaloldali Antifa német nyelvterületen Svájcban rendelkezik a legszervezettebb, a leginkább jól kiépített hálózattal. 

– Van-e valódi sajtó- és szólásszabadság a német nyelvterületű országokban?

– Nincsen. A sajtó- és szólásszabadság már régen megszűnt. A liberális véleményterror minden olyan embert célba vesz, aki szeretné megvédeni a hazáját. A keresztényekre, hazafiakra, nemzeti-konzervatív gondolkodású emberekre pedig ez különösen igaz.

– A magyar emberek legutóbb a futball-Európa-bajnokság idején szembesültek a németországi véleményterrorral, amikor a tolerancia nevében a müncheni Allianz Arénát is szivárványszínbe akarták borítani, valamint zaklatták és provokálták a magyar focidrukkereket. Miért csináltak politikai show-műsort egy futballmeccsből?

– Már-már úgy tűnt, hogy a „szivárványpropaganda” rendezte meg az Eb-t. Ahogy az egyes amerikai feketék bűnözése iránti hódolatot a BLM-mozgalom próbálja eladhatóvá tenni, úgy a liberális véleményterrort szivárványzászlókba csomagolják. Az identitásukat védő magyarok és lengyelek elleni agresszió roppant erős volt az egész Európa-bajnokság alatt. Emiatt német nyelvterületen rengeteg ember szurkolt inkább a magyar válogatottnak a szivárványszínes „német” válogatott ellenében. Azért is volt ez a show-műsor, mert az EU és a multikulturális lobbi nem érdekelt egy erős Közép-Európában, hiszen az pont az ő ellenükben tud állami szinten erőt kifejteni.

– Miért éppen Magyarországot választotta?

– Magyarországon még létezik sajtó-, szólás- és véleményszabadság, nem úgy, mint a német nyelvterületen. Magyarországot jól ismerem, már több mint húsz alkalommal töltöttem el itt a szabadságomat, amely érintette a Balatont, Budapestet és Szegedet is. Az itt töltött idő alatt nagyon jó barátokat is szereztem, akik olyanok számomra, mintha a testvéreim lennének. A politikai és kulturális stabilitás, a véleményszabadságban megjelenő tolerancia és a megfizethető élet olyan alapvető értékek, amelyek miatt Magyarországot választottam.

– Lelkileg roppant nehéz lehet egy hazafinak elhagyni a hazáját. Ön ezt hogyan éli meg?

– Nem egyszerű, hogy ezt az utat választottam. Azonban a prioritás még mindig a politikai elkötelezettségemből fakadó munka, amelyet több mint húsz éve folytatok. Magyarországon tökéletesek a feltételek ahhoz, hogy még profibban vegyek részt abban a politikai küzdelemben, amely a véleményformálás terepén zajlik.

– Rendszeresen beszámol a csatornáján a magyarországi hírekről és eseményekről. Mit gondolnak Magyarországról a hétköznapi emberek, a német ajkú hazafiak?

– Magyarországról rendkívül pozitív véleménye van a németnyelvű közösségnek. Sokan még az 1989-es és az azt megelőző kommunista időszak miatt emlékeznek Magyarországra, azért, mert az emberek Kelet-Németországban és Magyarországon is felkeltek a kommunizmus ellen. Mostanában pedig úgy látjuk, hogy a történelem egyfajta ismétlődése van folyamatban, hiszen diktatórikus globális struktúrák fenyegetik a szabad népeket és nemzeteket.

– Mi a véleménye Magyarország migrációs és családvédelmi politikájáról?

– Magyarország migrációs politikája nagyon jó és józan: elsőként ott kell az embereknek segíteni, ahol a migráció kiváltó oka keletkezik, és nem az egész világot meghívni magához. A magyar gyermekvédelemmel kapcsolatos törvényt nagyon fontosnak tartom. Az a reakció, amit a globalisták erre az új magyar törvényre adtak, megmutatja, hogy mi a végső céljuk valójában. Megpróbálják a népeket, családokat, a férfit, nőt és a gyermekeket is feloldani egy identitásnélküli masszában. Ez lenne az új világrendjük.

– Ön szerint sikeres lenne az Orbán Viktor által is támogatott új EP-pártcsalád és leendő frakció alapítása? Mit érhet el egy ilyen, a nemzetek Európájáért harcba szálló szövetség? Meg lehet változtatni az EU politikáját belülről?

– Én erősen támogatom egy új konzervatív párt létrehozását az unió parlamentjében. Maximális ellenállásra van szükségünk minden szinten, parlamentárisan és azon kívül is. Egy ilyen új frakció lehetne az Egyesült Államok egyfajta európai ellenpólusa, valamint egy olyan erő, amely visszaadná a szuverenitást az emberek számára.

  • Tagja lehet az AfD ennek az új pártcsaládnak? Szükség van rá, vagy jobb, ha taktikai okokból kimarad?

– Nekem határozottan tetszene, ha az AfD ehhez a frakcióhoz csatlakozna.

– Rendkívül kitartóan, a 2000-es évek közepe óta harcol a nemzeti gondolat népszerűsítéséért. Mi az, ami motiválja ebben a küzdelemben? Mit tart a legnagyobb sikerének, és hogyan látja a jövőt?

– A hazához, a szabadsághoz és a hagyományhoz fűződő idealizmusom a szellemi forrása ennek a hosszú és nehéz harcnak. Az eddigi legnagyobb sikeremnek a Facebookon lévő politikai jelenlétemet tartom, ahol 173 ezer követőm volt. Ezenkívül a drezdai beszédemet, amit húszezer ember előtt mondhattam el a Pegida tüntetésén. Továbbá a prágai Fortress Europa-tüntetésen elhangzott, tízezer ember előtt elmondott szónoklatomat is ide sorolom. Természetesen a 34 ezer követővel bíró Telegram-csatornám vagy a 61 ezres YouTube-felületem is sikernek számít. Ha nem lettem volna kitiltva a Facebookról a cenzúra miatt, akkor mára már egy félmilliós oldalt működtethetnék, mivel heti szinten közel háromezer új követőt tudtam szerezni. A számokat azért is hangsúlyozom, mert ebből is látszik, hogy mennyi embert lehetett ezzel felvilágosítani és a masszív hazugságokat – akár a Magyarország ellenieket is – nyilvánosan cáfolni.

– Szeretne a jövőben magyar állampolgárságot szerezni és ezzel a magyar politikai közösség részévé válni?

– Igen, természetesen! Az a célom, hogy részese lehessek a nagyszerű magyar kultúrának. Ez mindenekelőtt azt jelenti, hogy a magyar nyelvet kell megtanulnom, további barátságokat kötnöm, hogy az új hazámnak, Magyarországnak az „alkotórésze” lehessek.

– Milyen céljai vannak még?

– Alapvetően három dolgot akarok mindenképpen megvalósítani a jövőben. Ezek közül az első a politikai véleménynyilvánítási lehetőségeim növelése – professzionális módon. Az élő és rögzített (Live/Vlog-) videóim megjelenési sűrűségének fokozása, hatásának növelése. Másodrészt hidak és hálózatok kiépítése a magyar patriótákkal, a nemzeti-konzervatív gondolkodású emberekkel. Ugyanezt nemcsak nemzeti, de nemzetközi szinten is szeretném elérni. Harmadrészt egy erős németajkú közösséget is szeretnék Magyarországon felépíteni és támogatni, amely a magyar nemzetet, az Orbán-kormányt és ugyanakkor a nyugat-európai ellenállást is támogatja. Már nagyon várom, hogy új életet kezdhessek az új hazámban, Magyarországon!