A Soros-hálózat az, amely saját bevallása szerint törvénytelen akciókra készül – kommentálta a Fidesz azt, hogy a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn arra szólította fel a kormányt és a Fideszt, hogy „ne szervezzen utcai zavargásokat”.

A Fidesz közleményében azt írta, őszi zavargásokat, törvénytelen és akár erőszakos akciókat a Soros-hálózat tagjai emlegetnek.

„A Soros-hálózat tagjai – Gulyás Mártonnal az élen – nyíltan üzengetik, hogy törvénytelen, akár az erőszakosság határát súroló akciókra készülnek ősszel. A felkészüléshez táborokat is szerveznek, és arról beszélnek, hogy nekik joguk van a törvények megsértésére” írta a kormánypárt. –  

Hozzátették: „a Soros-hálózat minden eszközt be fog vetni, hogy a nemzeti, bevándorlásellenes kormány helyett olyan kormány legyen Magyarország élén, amely végrehajtja a Soros-tervet, lebontja a kerítést és végrehajtja a kvótát”.

„Az pedig egészen elképesztő, hogy az emberek szemét kilövető Gyurcsány Ferenc a Fideszt vádolja a szégyenteljes 2006 őszén történt utcai erőszakért” – tették hozzá.

MTI