A Metropol napokkal ezelőtt írta meg, hogy S. Mária Vogel Evelinnek, Magyar élettársának az édesanyja, akit a baloldal messiása sok nyilvános szereplésére magával visz. A nemrég szabadult nő ugyanis a legszűkebb stábba tartozik. Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, a színpadi technikát, a testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter.

Hirdetés

A Buda-Cash- és a Quaestor-botrányhoz hasonlító bűnügy szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó bűnszervezet megszámlálhatatlan embert vert át.

A bíróság ítélete szerint Magyar Péter bizalmasa okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt, miután egyetlen embertől 108 milliót csalt ki.

Megjegyzendő, a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése szerint a nő összesen 358 millió forint kárt okozott.

A bűnszervezet több tagja a magyar éjszakai élet néhány ismert alakjától is jelentős összegeket vett fel, ám később a százmilliót is meghaladó pénzekkel nem tudtak a kért időben elszámolni. Emiatt komoly fenyegetések is érték a bűnbanda vezetőjét, de a „félreértést” végül sikerült tisztáznia.

Az eredeti cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható IDE kattintva.

Korábban írtuk