A tavaszi időpont számos újdonságot hoz a rendezvényre látogatók számára. A közönséget az épület előtt állatbemutató és simogató fogadja, ahol kezdetét veheti a ráhangolódás a börzére. Ha már bekerültünk a forgatagba, akkor érdemes mindent jó alaposan szemügyre venni, ugyanis a kiállítói asztalok között nem csupán kiváló hazai, hanem számos külföldi kereskedés változatos kínálata is megtalálható lesz.

Ha valaki szeretne elsőkként bejutni, akkor ezt megteheti a 8 órától megváltható limitált 500 darab szakmai jeggyel, amellyel már 9 órától körbejárható a terep.

A már rendhagyóvá vált 700 literes hatszögletű akva-terráriumban ismét igazi ritkaság kerül kiállításra. A Gigantea óta megcsodálhattuk a keselyűteknőst (Macrochelys temminckii), a krokodilszkinkeket (Tribolonotus gracilis), a bébi Cuvier-törpekajmánokat (Paleosuchus palpebrosus) ezúttal pedig két Zöld anakondát (Eunectes murinus) vehetünk szemügyre biotóp terráriumban.

A gyerekeknek lehetőségük nyílik testközelből megismerkedni az egzotikus állatok garmadával, ahol maguk a tenyésztők mesélnek megfelelő tartásukról, nevelésükről és a felelős állattartásról. A játszóházban izgalmas programok és meglepetés várja a családokat.

A kiállítás ideje alatt az ELTE biológia és paleontológia gyűjteményét és ásványmúzeumát is körbejárhatjuk az intézmény oktatóinak idegenvezetésével.

A szervezők jóvoltából ismét igénybe vehetjük a MÁV kedvezményét, így fél áron utazhatunk az április 14-i TerraPlaza-ra.

Helyszín:

ELTE TTK déli-tömb

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C

Nyitva tartás:

2013. április 14.

10-17 h

6 éves kor alatt ingyenes!

Részletek: http://terraplaza.hu/hu/borze_info


Utazzon vasúttal, féláron!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról a Budapest-Keleti, a Nyugati, a Déli pályaudvarra valamint Kelenföld állomásra, a 2013. április 14-én megrendezésre kerülő TerraPlaza állatexpóra utazóknak.

A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, április 13-án éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, április 15-én éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt, a rendezvény információs pultjánál 10:00-17:00 óra között lebélyegeztetik.

Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak.