A sorozat 2006-ban megjelent legelső korongja, A fából faragott királyfi és a Kossuth szimfóniai költemény már korábban elérte az aranylemez példányszámát, mára pedig platinalemez rangra emelkedett. Az azóta elkészült felvételek közül két korong is aranylemez lett.

A Nyíregyházi Cantemus Kórus számára külön öröm, hogy e két lemez közül az egyik a Cantemus Gyermekkórus és a Pro Musica Leánykar által felénekelt 27 gyermek-és nőikari kórusművek korongja lett.

A sorozat eddigi külföldi díjainak sikersorozatába illeszkedik az is, hogy a legutóbb megjelent SACD, amelyen a Zene húroshangszerekre, ütőkre és celestára, a Divertimento és a Magyar képek hallható, a BBC Music Magazine szeptemberi számában A hónap lemeze lett. A platina- és aranylemezeket a felvételeket készítő művészeknek; Kocsis Zoltán főzeneigazgatónak, a Nemzeti Filharmonikus Zenekarnak, Kelemen Barnabás hegedűművésznek, és Szabó Dénes karnagynak, Hollós Máté a Hungaroton vezérigazgatója adta át ünnepélyes keretek közt szeptember 22-én a Nemzeti Filharmonikus Zenekar próbatermében.