Pontosan 11.640.375 forint gyűlt össze a 2008. november 14-én a Budapest Sportarénában megrendezett Jobb velünk a világ! – fogyatékosok az „egészségesekért” című jótékonysági rendezvényen, melyet a sérültekből álló Nemadomfel Együttes kezdeményezésére szerveztek fogyatékosok azzal a céllal, hogy Böjte Csaba által gondozott árva gyerekeken segítsenek. A világon is egyedülálló kezdeményezésre közel nyolcezren voltak kíváncsiak. Az esemény fővédnöke Sólyom Erzsébet asszony, védnökei Göncz Árpádné és Mádl Dalma asszonyok voltak.

A Nemadomfel Együttes egy a világon egyedülálló kezdeményezéssel állt elő, miszerint fogyatékos és ép társaikkal összefogva szeretnének jótékonysági koncertet szervezni, bizonyítva azt, hogy mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen, csak örömmel és nyitott szívvel kell fordulnia a világ és mások felé. A rendezvény felhívta a figyelmet arra, hogy mindenkinek felelőssége és kötelessége, hogy a szűkebb és tágabb környezetében élőkön a saját módján segítsen, s hogy a fogyatékos emberek is képesek értékteremtő munkára. A szervezők ez bizonyítandó, saját tudásukat, elszántságukat ajánlották fel a rászorult gyerekeknek.

Böjte Csaba 1992 óta fogadja oltalmába a nyomorúságos körülmények között élő utcagyerekeket, ad nekik ételt, ágyat, szeretetet. Ma már több mint 1500 gyermeket támogat a Déváról elindult szolgálat akik közül 700-an bentlakásos otthonokban nevelkednek. „Ezért döntöttünk úgy, hogy a legjobb cél az lehet, ha a szintén hátrányos helyzetben élő dévai árvák megsegítése érdekében szervezzük az eseményt” – mondta Papp Szabolcs, a Jobb velünk a világ! című rendezvény mozgásban akadályozott, (kerekesszékes) szóvivője.

Csíksomlyón a 440 éves, Ferences rend által épített iskolában tanult többek között Gábor Áron legendás ágyúöntő, Márton Áron erdélyi püspök, Nagy Imre festőművész. Az intézmény 50 évig állami árvaházként működött, majd 5 éven keresztül üresen állt. Csaba testvér a 2008-ban megrendezett Jobb velünk a világ! című rendezvény bevételéből kezdte el az épület felújítását, majd több támogatásnak és adománynak köszönhetően mára már 48 fiatal lakik itt.

A Nemadomfel Együttes tagjai, a szervezők és az önkéntesek 4 napot töltöttek Erdélyben. Részt vettek Marossillyén, Bethlen Gábor szülőházánál tartott Összefogás Napja című rendezvényen, amelyet Böjte Csaba és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szervezett, majd este koncertet adtak a dévai gyerekeknek. Másnap Máréfalván a falu közössége előtt adtak jótékonysági koncertet, amelynek bevételéből a máréfalvi „Összefogás Házat”, az ott élő árva gyermekeket segítették. Csíksomlyón megtekintették az új árvaházat, ahol vendégül is látták őket.