A magas részvétel több százezer új szavazót jelentett a Fidesz számára, ennek tudható be az újabb kétharmad – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója az Echo TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint az ellenzéki állapotáról szánalmas látleletet ad, hogy nem ismerik el a választások eredményeit és újraszámlálást követelnek.
 

Képernyőfotó: echotv.hu


Képernyőfotó: echotv.hu

Hidvéghi Balázs szerint hatásos volt az országos kampány, azonban fontosnak tartotta kiemelni, hogy „önvizsgálatra mindig szükség van”. Hozzátette: a Fidesz hosszútávon fenntartható sikerének egyik oka, hogy mindig igyekszik korrigálni a hibákat, és ha kell, akkor módosítani az irányon. 

Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP is kivizsgáltatná, hogy tiszta volt-e az országgyűlési választás. Hidvéghi Balázs ezzel kapcsolatban kijelentette: az ellenzék semmibe veszi a választói akaratot és nem fogadja el a magyar emberek döntését.

„A magyar emberek döntöttek ezen a választáson, teljesen egyértelmű döntést hoztak, és aki ezt nem fogadja el vagy megpróbálja megkérdőjelezni, az a magyar emberek döntését nem fogadja el” – hangsúlyozta.

A politikus szerint az ellenzék lenézi az embereket. Ha valaki országgyűlési képviselőjelöltként bizalmat kap a választóktól, akkor az a minimum, hogy az őt felhatalmazó választópolgárokat kell képviselnie – emelte ki.

Erre a linkre kattintva a teljes beszélgetést megnézheti az Echo TV honlapján.