Juhász Péter Szél Bernadetten köszörüli a nyelvét legújabb videójában, ahol Juhász épp mosószerügynöknek állt.

Képernyőfotó: Juhász Péter Facebook-oldala

Juhász Péter az utóbbi időben furcsábbnál furcsább videókkal lepi meg lelkes híveit: előbb azt képzelte, Orbán Viktorral ebédel, majd önjelölt parlamenti üzemorvosként értekezett a gerincbántalmakról, legújabb kisfilmjében pedig mosószerügynökként szerepel az Együtt elnöke. 

Ha eleged van az összefogásból, használj Bernit! Ez itt a reklám helye!

– ezt a leírást adta legújabb szellemeskedő videójának a politikus. Juhász Péter az ellenzéki összeborulás hiánya mellett azt is nehezményezi, hogy pártocskája önzetlen visszalépései nem találtak viszonzásra az ellenzéki oldalon. 

Bernivel nem kell kiteregetni a szennyest! Hatékonyan segíti a makacs összefogást. Sokszínűség ellen használjon Bernit! 10-ből 1 politikus ezt ajánlja

– mondja a mosószerügynöknek állt politikus Berni mosópor című videójában, ahol valójában folyékony mosószert szorongat a kezében a sípoló politikus.

Bernivel a kormánypárt is tovább él

– szól a filmecske szlogenje. Nem kell sokat törnünk a fejünket, kit céloz meg videójával Juhász Péter: ezúttal Szél Bernadett a politikus legújabb céltáblája. 

Egy-egy ilyen lépés láttán azért gondoljunk bele, hogy akik így utálják egymást, máskor azon szervezkednek, hogy kart karba öltve együtt kormányozzák ezt a jobb sorsra érdemes országot. 

Berni mosópor

Ha eleged van az összefogásból, használj Bernit!Ez itt a reklám helye!

Gepostet von Juhász Péter am Mittwoch, 28. März 2018

demokrata.hu