Közvetlen kapcsolat és azonnali visszajelzés látogatóként is

A börze kezdeményezéseként idén ősszel személyesen is véleményt nyilváníthatnak a látogatók a kiállító cégek szakmaiságáról, hozzáállásáról. Az újonnan bevezetett Mosolykártyákat, melyet a helyszínen a bejáratnál kapnak meg az érdeklődők, azoknak a kiállítóknak adhatják oda, aki pozitív benyomást keltettek bennük. “A Mosolykártyákkal az a célunk, hogy lehetőséget adjunk a látogatóknak arra, hogy egy apró gesztussal kifejezzék, melyik kiállító szimpatikus nekik. Ezen kívül bízunk benne, hogy a kártyák a kiállítókat is pozitív hozzáállásra ösztönzik majd és így kevés olyan álláskereső lesz, aki negativ érzésekkel távozik a rendezvényről.” – mondta el Toldi Gábor, a HVG HR Center igazgatója.

Az álláskeresés legújabb trendjei és leghasznosabb tudnivalói

Miért érdemes még eljönni? Mert a börzére kilátogató álláskeresőként számos helyszíni programon, előadáson bővíthetjük a cégekről és a karrierépítésről eddig szerzett tudásunkat. Az ElőadóTér programjain így megtudhatjuk többek között, hogy mi kell egy sikeres bértárgyaláshoz vagy angol nyelvű állásinterjúhoz. Ezen kívül tanácsokat kaphatunk egy igazán különleges ’gerilla’ önéletrajz elkészítéséhez vagy ahhoz, hogy miként pályázhatunk egy állásra vagy gyakornoki helyre az EU-ban.

További programok ízelítőül:

– Beszélgetések a nőkről, a sikerről és a karrierről Ördög Nórával

– Fiatal mérnökök elhelyezkedési lehetőségei- előadás pályakezdő mérnökök útkereséséről és karrierlehetőségeiről

– Dumaszínház az OTP Bank támogatásával

– Új utak az álláskeresésben – a video CV készítés rejtelmei

Az előadásokon kívül a karrierépítést segítő ingyenes programokon is részt vehetünk, így például tét nélkül próbálhatjuk ki magunkat magyar, angol és német nyelvű próbainterjúkon, személyre szóló CV írási tanácsokat és karriertippeket kaphatunk a szakemberektől. Ha pedig nem vagyunk biztosak abban, merre tovább, segítséget kérhetünk grafológustól, kitölthetünk egy próbanyelvvizsgát vagy karrier-tanácsadókkal beszélgethetünk. A KépzésTéren mindezek mellett megismerhetjük az aktuális továbbképzési és nyelvtanulási lehetőségeket is.

HVG Állásbörze – Kulcs az álláskereséshez!

2011. október 5-6., SYMA Rendezvényközpont

Részletek, kiállítók, programok és regisztráció: www.hvgallasborze.hu