A Demokrata figyelmezteti olvasóit: akinek van valamije, azt ezek elveszik!Botka (Rolex) László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje meghirdette, hogy Fizessenek a gazdagok!, ami azt jelenti, hogy a szocialista milliárdosok kivételével az MSZP hatalomra kerülve, a polgári oldal akár csak csekély vagyonnal rendelkező tagjai ellen is hadjáratot hirdet, valahogy úgy, ahogy az ötvenes években, a burzsuj- és kuláklisták, kitelepítések, vagyonelkobzások idején történt.

Hogy a párhuzam nem túlzó, arra most a Jobbik hozott bizonyítékot legújabb plakátkampányával, amely vállaltan követi a korai szovjet propaganda stílusát. A plakáton Vona (Cuki) Gábor mint Sztálin, Lenin, Rákosi, vagy akár egy vöröskatona tündököl: „Mi veletek leváltjuk őket.”

Hogy kik tartoznak a „veletekbe”, az nem kérdés, erre a történelem már válaszolt: az a nincstelen, cél nélküli alsó népréteg, amelyik csak jóllakni akar, lehetőleg még ma, és ingyen. Amelyiket könnyű ráuszítani azokra, akik már elértek valamit. Ez a proletárok hada, akik – Botka és Vona hamarosan elárulja nekik – bár eddig semmik voltak, majd mindent elvehetnek, büntetlenül… Feltéve, hogy hatalomra segítik őket.

A Demokrata felkutatta a Jobbik-plakát eredeti változatait, hogy mindenki számára világos legyen, hogyan olvadt össze a szélsőjobboldali Jobbik a szélsőbaloldali MSZP-vel. Eszmék, ideológiák sem zavarják már őket, mert van egy közös céljuk: a zsákmány. A zsákmány neve Magyarország.

Figyelem, jönnek a bolsevik zombik!

Vigyázat! Add tovább!