Forrás: demokrata.hu
Hirdetés

Tóta W. Árpád HVG-s publicista legutóbbi cikkét ajánlotta követői figyelmébe Karácsony Gergely, pozitív gondolatként kiemelve azt részt, amiből kiderül, a szerzőnek Magyarországról Ázsia, a kutyaugatás és az „asszonyverés az alkoholgőzben” jut eszébe.

„Karácsony és csapata – és a szövetséges polgármesterek – helytálltak a vérzivatarban, és kifejezetten izgalmas, mire lennének képesek jobb időkben. (…) Lehet, hogy Karácsony Gergely nem tud becsavarni egy villanykörtét. Viszont ő maga világít. Jelenléte Budapest élén ígéret, hogy Magyarország nem csak Ázsia, nem csak kutyaugatás és asszonyverés az alkoholgőzben” – írta Tóta W.

A Karácsony által kedvelt – és csökkenő szavazótábora figyelmébe ajánlott – Tóta W.-ről köztudott, hogy nem hisz a demokráciában. Anyád napja című írásában korábban azt fejtegette, „a teljes, válogatás nélküli választójog túlhaladott berendezkedés”, a számára nem szimpatikus, a marihuána legalizálása ellen tüntetők kapcsán pedig akkor így írt: „Tessék ilyenkor lövetni, ahogy rendes országokban szokás.(…) Na, szóval ezekben az esetekben a standard eljárás az, hogy feláll szépen a rohamrendőrség falanxba, és kioszt száz-kétszáz gumilövedéket.” A tanácsot pár évvel később, 2006-ban megfogadta Gyurcsány Ferenc rendőrsége…

Nos, úgy tűnik, Karácsonyt nem zavarja a demokráciaellenesség, és Tóta W. fentebb idézett, Magyarországot lenéző gondolataival is egyetért.

Az esetre közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, a Fidesz és a KDNP főpolgármester-jelöltje is reagált:

„Ez mélységesen felháborító! Karácsony Gergely véleménye szerint Magyarország asszonyverés és alkoholgőz. Megértjük, ha pánikol, de a magyarokat ne sértegesse! Távozzon méltósággal!”

Korábban írtuk