Bár az elmúlt hónapokban a Provident gyorshitelezőt folyamatosan támadták szocialista politikusok, ez nem akadályozta meg Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök volt kommunikációs stábjának tagjait abban, hogy elvállalják a cég kommunikációját. A Heti Válasz értesülései szerint az uzsoráskodással vádolt cég kommunikációját a jövőben a W. Wolf & Partners (WWP) fogja intézni, melynek mindhárom tulajdonosa Gyurcsány Ferenc környezetéből került ki.

A WWP-t Tóth Miklós, Batiz András és Daróczi Dávid alapította. Előbbi 2006-ig a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkára, Batiz és a WWP-nél második keresztnevét, a Józsefet használó Daróczi kormányszóvivők voltak.

A Heti Válasz értesülései szerint a Provident, amely ellen a szocialisták EP-lista-másodikja, Herczog Edit februárban európai uniós fellépést sürgetett, a WWP első ügyfele. A Heti Válasz érdeklődésére Daróczi nem tartotta összeegyeztethetetlennek szerepvállalását, mondván „nem szocialista politikus, hanem kommunikációs szakember vagyok”.

(Index)