Dömötör Csaba éles kritikával illette Magyar Pétert a friss Facebook-posztjában. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint Magyar, aki a mezőgazdasági és vidékfejlesztési szakbizottság tagja, öt hét nyári szünet után először jelent meg brüsszeli munkahelyén.

Hirdetés

Dömötör különösen abszurdnak nevezte, hogy a Tisza Párt vezetője másokat naplopónak titulált, miközben ő maga szeptemberben egyetlen brüsszeli ülésen sem vett részt a nyilvános jegyzőkönyvek szerint.

„Ezzel a lendülettel abszurd bárdolatlansággal kezdte szórni másokra a »naplopó« jelzőket. Jócskán furcsa ez annak fényében, hogy szeptemberben a nyilvános jegyzőkönyvek szerint egyszer sem vett részt brüsszeli üléseken (tudják, ez az a munkahely, amelyre hivatkozik, mikor nem ül be a fővárosi közgyűlésbe)”

– írta a politikus. 

Magyarhoz hasonlóan Dömötör Csaba is a mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságban fog dolgozni, tagságát hivatalosan a következő hétfőn erősítik meg a plenáris ülésen. A politikus utalt arra, hogy bár a csütörtöki bizottsági ülésen még nem találkozhatnak, a jövőben biztosan lesz alkalom a személyes eszmecserére.

„Állok elébe, van mit megvitatnunk”

– zárta posztját Dömötör Csaba.

Az eredeti cikk a Mandiner oldalán olvasható IDE kattintva.

Korábban írtuk