A bulvárlap információi szerint a színművésznek 40-50 alkalommal kell megjelennie vagy egyéni, vagy csoportterápián, ahol szúrópróba szerűen vizeletmintát is vesznek tőle, hogy megbizonyosodjanak róla: él-e még kábítószerekkel. Mint a lap írja, Stohl korábban már részt vett önkéntes elterelésen, amikor 2005 novemberében a rendőrség megvádolta drogfogyasztással.

Akkor Dopeman önéletrajzi könyve nyomán hallgatta ki a Nemzeti Nyomozó Iroda Stohl Andrást, a rapper ugyanis írásában említést tett arról, hogyan bulizott át egy éjszakát Stohllal, kábítószeres mámorban úszva. A színész mindvégig tagadta, hogy bármilyen drogot fogyasztott volna, ám mégis kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsították meg, miután a nyomozók határozott felszólítására sem adott vizeletmintát. A súlyosabb büntetést csak az önkéntes elterelésre jelentkezéssel úszhatta meg.

Korábban az egykori villalakóhoz, Segalhoz köthető bűnbanda több elfogott tagja is terhelő vallomást tett a színész ellen, ugyanis állításuk szerint Stohl kokaint fogyasztott a jelenlétükben.

(hirado.hu/Blikk)