Fotó: parlament.hu (képernyőfotó)
Hirdetés

Magyarország legszegényebb és legelhallgatottabb pártjaként beszélt önmagukról Dúró Dóra (Mi Hazánk), kiemelve, úgy lettek 19 vármegyéből 18-ban a második legerősebb politikai erő – több helyen 20 százalék feletti eredménnyel -, úgy ötszörözték meg önkormányzati képviselőik számát, hogy közben alig szerepeltek a médiában.

Ezek az eredmények világosan mutatják, hogy nincs üvegplafon a Mi Hazánk Mozgalom fölött – értékelt, arra hívva fel a figyelmet, hogy övék az egyetlen párt, amely a 2022-es országgyűlési választáshoz képest az európai parlamenti választáson növelni tudta listás szavazatainak arányát.

Azt mondta: az általuk Brüsszelbe küldött Borvendég Zsuzsanna történész azoknak a globalista hálózatoknak a legjobb szakértője, amelyek hosszú évtizedek óta Magyarország ellen dolgoznak.

Répássy Róbert, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára is a választóknak mondott köszönettel kezdte felszólalását, kijelentve, a tegnapi nap a demokrácia ünnepe volt.

A tegnapi napon valóban olyan eredmény született, amennyire mindannyian büszkék lehetünk – mondta.

Hangsúlyozta: bár bírálta a körülményeket a felszólaló, a vasárnapi nap történései azt bizonyították, hogy demokratikus, tisztességes és jogállami körülmények között zajlott a választás. Hozzátette: színes, sokféle a hazai sajtó, rajta keresztül mindenki eljuthat a választókhoz.

Korábban írtuk