Videó-összeállítást készített az ELÉG Facebook-oldal az ellenzék kerítéssel kapcsolatos kirohanásairól, kritikáiról. Régen nagy hangon szidták a kerítést, ma már inkább hallgatnak, ha szóba kerül a kérdés. 

Képernyőfotó: ELÉG Facebook-oldala

Az Elég Facebook-oldala megosztott egy videó-összeállítást, az ellenzéki képviselőknek – egészen pontosan: Hiller István, Vona Gábor, Szigetvári Viktor, Botka László, Tóbiás József és Jávor Benedek –  a határkerítés vonatkozásában megfogalmazott mondataiból, amelyből kiderül, hogy a manapság már a migráció és a déli határt védő kerítés kérdésében mélyen hallgató ellenzéki politikusok egykor még milyen vehemenciával szidalmazták a Magyarországot és egyúttal egész Európát védelmező határkerítést, és tiltakoztak az ellen – adta hírül az Origo.

Az ELÉG ezekre, az ellenzéki politikusaink őszinte – ritka az ilyen – pillanataiban mondott szavaira kíván emlékeztetni. Így kétség sem fér ahhoz, hogy a nem éppen a gerincességükről híres, fenti politikusaink, ha rajtuk múlna, lebontanák a határkerítést és beengednék a menekülteket – mutat rá az Origo.

Soros jelöltjei lebontanák a határzárat

Ha az ellenzék kerülne hatalomra, már a választás másnapján megkezdenék a határzár lebontását és a migránsok betelepítését.Állítsuk meg őket! Add tovább!

Gepostet von ELÉG am Samstag, 24. März 2018

A teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

demokrata.hu