Hirdetés

Többször félbe kellett szakítani a kihallgatását annak a nőnek, akit Magyar Péter az állítása szerint szexre akart kényszeríteni – derült ki a Tények című műsorból.

A riportban a könnyeivel küszködő Laura korábban a TV2 műsorának beszéltbeszélt arról, hogy milyen borzalmakat élt át a Tisza Párt elnökével. A nőt most Debrecenben tanúként hallgatták ki, az interjú után ugyanis Magyart szexuális kényszerítés miatt feljelentették. Laura többször is sírógörcsöt kapott, mert újra át kellett élnie a borzalmakat.

„Lehúzta a cipzárját, levette a nadrágját, és elővette a péniszét. Rám feküdt, és mondta, hogy akkor… most”

– ecsetelte a megtört Laura, akinek elmondása szerint Magyar Péterrel korábban egy társkeresőn ismerkedtek meg, ahol a politikus gyakran vadászott nőkre.

Komoly traumát szenvedhetett el Laura

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó Hal Melinda szerint súlyos testi tüneteket is okozhat egy ilyen trauma.

Korábban írtuk

„Ebben az esetben egyértelműen látható a trauma, hiszen hosszú hónapok teltek el, és még mindig sírással, negatív érzelmi hullámmal jár a történet felelevenítése”

– szögezte le a szakpszichológus, aki szerint az ilyen bántalmazásokat elkövetőkből ezekben az esetekben rendszeresen az elfojtott énjük tör felszínre.

„Általában a bántalmazások alatt az individuum, tehát az „én” kerül előtérbe, és nem igazán gondolnak arra, hogy a másiknak milyen”

– mutatott rá Hal Melinda.