Hirdetés

Hidas Dóra hangoztatta: elfogadhatatlan, hogy Európa nem a maga ura, végleges önfeladásnak már csak a tagállami vétó és a szuverén országok állnak az útjában.

Közölte: ahogy Magyarországon a „dollárbaloldal” kiszolgáltatta magát a pénzvilág és globalisták akaratának, úgy Brüsszelben sem alakult ez másképp.
Az elmúlt években több, egyenként is világraszóló botrány maradt következmények nélkül Brüsszelben az uniós bürokrácia központjában – mondta.

Hidas Dóra ezek között elsőként Eva Kaili szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő tavaly decemberben kirobbant korrupciós botrányát említette, amellyel kapcsolatban kiemelte: következménye az ügynek egyelőre nincs, Kaili újra képviselőként szavaz az EP-ben. Megemlítette továbbá Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének azon ügyét is, amelyben az uniós bizottsági elnök SMS-ben egyezkedett a gyártóval a koronavírus elleni oltások áráról és a vonatkozó szerződésről. Ez utóbbi ügy bizonyítékai „egyszerűen eltűntek, mondják azok, akik Magyarországon kérik számon az átláthatóságot” – hívta fel a figyelmet a Fidelitas külügyi kabinetvezetője.

Hegedűs Barbara beszédében figyelmeztetett: az orosz-ukrán háború rávilágított arra, hogy az uniós bürokrácia teljes vezetése globalista és tengerentúli érdekek szolgálatában áll Európa érdekeivel szemben.

Korábban írtuk

„Mára ott tartunk, hogy a szankciókkal lábon lőttük az európai gazdaságot, eurómilliárdokat fizetünk a saját pénzünkből egy unión kívüli ország háborújába, és még egy közös hitelfelvétel is körvonalazódik, hogy ugyanebbe a feneketlen kútba szórjuk, egy értelmetlen háborúba” – fogalmazott.

Amerikai dollármilliárdosok járnak Ukrajnába egyezkedni és abbéli reményeiket kifejezni, hogy Európa még jobban bevonja magát a háborúba és megkezdje egy háborúban álló ország integrációját az eddig békés Európai Unióba – emelte ki.

Ahogy Magyarországon a „dollárbaloldal”, úgy az uniós vezetői is feladták szuverenitásukat, és semmibe veszik az európai emberek akaratát – jelentette ki Hegedűs Barbara, majd hozzátette: az európai emberek békét, biztonságot és erős szuverén Európát akarnak.

A jövő június elején tervezett európai parlamenti választásokra utalva a Fidelitas külügyi igazgatója úgy fogalmazott: „bő fél év múlva miénk a lehetőség, hogy újra a saját kezünkbe vegyük Európa irányítását”.