Rubi Gergely, egykori jobbikos képviselő videóüzenetben jelentette be, hogy plakátkampányt indít addig, amíg le nem mond Vona Gábor – írja a hirado.hu.

Éles hangú videóüzenetet tett közzé Rubi Gergely, volt jobbikos politikus, aki már több alkalommal is keményen támadta a párt jelenlegi elnökét és a párt pálfordulását. A volt országgyűlési képviselő úgy fogalmaz, miután Vona Gábor utasította a testőreit, hogy ne engedjék őt a közelébe, nincs módja személyesen kérdéseket feltenni, ezért kénytelen egy plakátkampánnyal üzenni.

Gábor! Már csak videóüzenetben tudok hozzád szólni, mivel arra utasítottad a testőreidet, hogy akár erőszakkal is tartsanak távol a rendezvényeidtől, hogy ne lehessen neked kellemetlen kérdéseket feltenni

– mondja a videóban a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője, aki Gábor névnap alkalmából közzétett videójában jelentette be, plakátkampányba kezd a Jobbik elnökének lemondásáig. 

sokkal jobban járnál, ha megfognád azt a pénzt, amit Simitől kaptál, beraknád egy bőröndbe, és családoddal együtt békében élhetnél a világ másik oldalán

– tanácsolja Rubi Gergely, aki figyelmezteti Vonát: „Nem lesznek mindig melletted a testőrök”. A volt jobbikos szerint Vona Gáborra már senki sem kíváncsi, hiszen a mostani ózdi rendezvényen is csak 10 érdeklődő jelent meg 15 párttag és 20 újságíró mellett.

„Olyan pofonokat fogsz kapni, hogy a 2022-es választásokig szédülni fogsz” – zárja a videót Rubi Gergely.

https://www.facebook.com/jobbikraNEM/videos/1641826582552530/

hirado.hu, demokrata.hu