A fesztivál kirakodóvásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus termékei közül lehet válogatni. Programkínálatában négy színpadon több tucat koncert, számos gyermek- és családi program található, ezek ingyenesen látogathatók. A cél az volt, hogy a fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja a számára érdekes, igényes és színvonalas kikapcsolódási lehetőséget.

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang fővédnöke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, városi védnöke pedig dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere. A rendezvény szervezését, lebonyolítását az idei évtől Miskolc megye jogú város vette át, s ezzel a feladattal a CINE-MIS Nonprofit Kft.-t bízta meg.

A rendezvény február 20-án 15 órákor nyitja kapuit és 23-án 18 óráig tart nyitva, eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak, a főutcán, valamint a kapcsolódó területeken. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel, így Charlie, a Belga, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Paddy and the Rats, Csepregi Éva, Balázs Pali, a Bon-Bon, a Desperado, Péterffy Bori és a Kiscsillag.

További információ: www.miskolcikocsonyafarsang.hu, www.kocsonyafeszt.hu www.facebook.com/miskolcikocsonyafarsang