Hirdetés

Selmeczi Gabriella (Fidesz) közölte, frakciója egy emberként támogatja Orbán Viktor miniszterelnök azon törekvését, hogy Magyarországon kell lennie a legszigorúbb gyermekvédelmi törvénynek.

Felidézte, hogy a közelmúltban került napvilágra a gyermekekkel munkavégzése miatt naponta érintkező pedagógiai asszisztens pedofil cselekménye. Megdöbbentőnek nevezte, hogy az általános iskola alkalmazottja arról vall, „hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számon kérni rajta, mert őt a Soros-féle TASZ, a Helsinki Bizottság és a Gyurcsányhoz közel álló PDSZ védi”. Ilyen embernek nincs helye a gyerekek közelében – szögezte le.

Értékelése szerint a történtek is igazolják, hogy az LMBTQ-propaganda veszélyezteti a gyermekeket, szükség van a gyermekvédelmi törvényre, „nem engedhetjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákban, iskolákba”.

Elmondta, a jogszabályokat be is kell tartatni, nem fordulhat elő, hogy a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjai szemet hunynak az ilyen esetek fölött, és nem jelentik azt, mert félnek a Soros által finanszírozott LMBTQ-szervezetektől, „a guruló dollárokkal kitömött ellenzéki pártok gátlástalan képviselőitől” vagy a liberális médiumoktól.

Korábban írtuk

Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, a kormányfővel és Pintér Sándor belügyminiszterrel, valamint a kormány több tagjával is egyeztetett „a gyerekek genderideológiával szembeni védelméről”, ennek folytatása a következő napokban a Ház elé kerülhet.

Kijelentette, a pedofíliára nincs magyarázat, a gyerek szent és sérthetetlen, az ilyen emberek nem kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy gyermekek felügyeletét lássák el.

Szólt arról, hogy a 2012-es új büntető törvénykönyv nem változtatott a belegyezési korhatáron – az 2002 óta 14 év – , de bővítette a gyermekek büntetőjogi védelmét.

Közölte, a gyermekvédelmi törvényt, amely a szexuális propagandától védi a gyerekeket, a kormány minden körülmények között megvédi, miután uniós támadás indult ellene.