Fotó: MTI/Mohai Balázs
Hirdetés

Nagyon furcsa, hogy van egy megválasztott balliberális polgármester, mint Pikó András, akitől még egy érdemi intézkedést vagy tervet nem láttunk, de még az ipari kamerának is nyilatkozik. Összekeveri a celebséget a városvezetéssel – fogalmaznak.

Önkormányzati fenntartású lapot az önkormányzat vezetésével egyeztetni teljesen érthető, meggyőződésünk, hogy a volt jegyző helyesen járt el, amikor törvényességi szempontból átnézte a lapszámokat megjelenés előtt. A korábbi Fidesz-KDNP-s vezetők pedig a velük készült interjúkat véleményezhették. Pikó András jelenlegi polgármester egyetlen valós állítása, hogy egy grafikon színét kifogásoltuk, ezért elnézést kérünk mindenkitől! – írják.

A további vádakra pedig Barabás Richárd, a Párbeszéd újbudai alpolgármesterének helyi lappal kapcsolatos szavaival szeretnénk reagálni: „Önkormányzatban azért van valaki a kabinetben, aki át szokta nézni, vagy a kabinetfőnök, vagy a kommunikációs felelős. Nem azt mondtam, hogy belebeszél, hanem hogy elolvassa, mi fog kimenni. Az meg egy felelős vezetői kérdés” – idézik fel.

Jobb lenne, ha Pikó polgármester a kerület valódi ügyeivel foglalkozna, és például visszaadná az egyhavi bért, amit első intézkedéseként elvett az alacsony jövedelmű munkavállalóktól – zárul a közlemény.