Fotó: Varga Mihály, Facebook
Hirdetés

„Budapest 4. számú választókerületének 2012-ben választottak elnökévé. A II. és III. kerületi polgárok bizalmából egyéni parlamenti képviselő lettem az országgyűlési választásokon, 2014-ben. Négy év elteltével, 2018-ban ismét bizalmat kértem és kaptam a két budapesti kerület lakóitól. Az elmúlt években sok emberrel dolgozhattam együtt, sok sikert értünk el: Békásmegyeri Vásárcsarnok, Kandó Kollégium, Millenáris-Széllkapu, Mészkő Park, megújult Klebelsberg-kastély, Gül Baba türbéje, Császár-Komjádi Uszoda és Szent János Kórház nővérszálló, Szent Ferenc Kórház, jelentős kormányzati segítség a Gyarmati Dezső Uszodához és a Budai Irgalmas Rendi Kórházhoz, hogy csak néhány nagyobb fejlesztést említsek. Iskolák, óvodák, bölcsődék, rendelőintézetek szépültek meg, több fejlesztés is folyamatban van” – írta Varga Mihály.

„A budai és óbudai polgárok bizalma – amelyet ismét hálával köszönök – a jelenlegi parlamenti időszak végéig, várhatóan 2022-ig szól, ezért a képviselői munkát a kerületekben tovább folytatom. Továbbra is képviselem a választókerület lakóit az Országgyűlésben” – folytatta az országgyűlési képviselő.

Hozzátette: „a járvány időszakának kormányzati munkái viszont újabb és sokasodó feladatokat jelentenek, így szükség volt a választókerületi munka átszervezésére. Javaslatomra a Fidesz-KDNP és szövetséges szervezeteink vezetői Dr. Gór Csaba, II. kerületi FIDESZ-KDNP frakcióvezetőt választották meg választókerületi elnöknek. A döntést Orbán Viktor pártelnök jóváhagyta. Csaba hosszú ideje dolgozik a II. kerületi önkormányzatban, köztünk él, a legutóbbi önkormányzati választásokon, 2019-ben is újraválasztották.”

„Együtt, összefogással, eredményesebb munkát tudunk végezni. Gór Csaba munkájára számítok, ahogy ő is számíthat munkámra, segítségemre. Erre kérem Önöket, a II. és III. kerület polgárait is. Hajrá, Fidesz! Hajrá, Gór Csaba!”

Korábban írtuk