Péntekre újabb tüntetést szerveznek radikális szervezetek az elé a jegyiroda elé, ahol már a hét elején is volt tüntetés. Mint arról honlapunkon beszámoltunk, az ügy előzménye, hogy március 20-án a Broadway Jegyiroda egyik alkalmazottja összetűzésbe került egy vásárlóval, aki a Hungarica együttes koncertjére szeretett volna belépőt venni. A vevő azt állította, hogy közölték vele, fasisztákat nem szolgálnak ki, a bolt tulajdonosa azonban tagadta a vádat. Ezt követően április elsején hajnalban Molotov-koktélt dobtak a helyiségre, amely teljesen kiégett.

Hétfőn koraeste aztán több százan gyűltek össze az iroda bejárata előtt, hogy tiltakozzanak a „szélsőjobboldali akció” ellen. Ezzel egy időben a Tomcat néven elhíresült blogger is megérkezett a helyszínre körülbelül negyven emberrel. A rendőrök mozgósorfalat alkotva szorították ki mindkét csoportot a környékről, a két rendezvény szervezője ellen gyülekezési joggal visszaélés miatt indított a rendőrség eljárást.

Péntekre radikális szervezetek megint tüntetést jelentettek be a helyszínre, a Hollán Ernő utcába, amire válaszul Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti elnöke ellendemonstrációt szervez. Az ellentüntetésre elmegy Gyurcsány Ferenc is, aki a parlamenti pártok elnökeit is a helyszínre hívta. Dávid Ibolya, az MDF elnöke közölte: nem megy el, mert szerinte Gyurcsánynak nem az utcán kellene tüntetnie, hanem a rendőrséget kellene megszerveznie, hogy képes legyen megvédeni az embereket az erőszaktól. Kóka János külföldön lesz, ezért az SZDSZ sem képviselteti magát elnöki szinten, a párt több politikusa viszont elmegy. Orbán Viktor és Semjén Zsolt csütörtök estig nem reagált.