Olyan kérdés áll a választás középpontjában, amit ha elhibázunk, nem tudjuk kijavítani – hívta fel a figyelmet a miniszterelnök a Bayer show-ban.
 

Képernyőfotó: echotv.hu


Képernyőfotó: echotv.hu

Orbán Viktor úgy fogalmazott, ha az ország akárcsak egyetlen lépést is tesz abba az irányba, hogy a nyugat-európai államokhoz hasonlóan bevándorlóországgá alakítja saját magát, onnan többet nem tud visszajönni.

Ha kevert népességű Magyarország jön létre, utána nem tudjuk őket különválogatni. Akik most beözönlenek egy betelepítési politika eredményeképpen és átszakítják a gátat, azokat nem fogjuk tudni kivinni Magyarországról – fogalmazott a kormányfő. 

Az ellenzékkel kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette, a baloldali pártok egy olyan hálózatnak a részei, amely azon dolgozik, hogy cenzúrázza a migrációról és a bevándorlásról szóló híreket. 

Nyugat-Európában cenzúra van, a migrációra és bevándorlásra vonatkozó híreket rendszeresen kihagyják, meghamisítják, megváltoztatják, még a szociális médiában, tehát a hivatalosság alatti szinten működő internetes felületeken is folyamatosan letiltják a reklámokat, kicenzúrázzák a híreket, és a magyarországi ellenzéki pártok ennek a nyugat-európai akciónak részei – fejtette ki a miniszterelnök. 

Orbán Viktor hangsúlyozta, mivel a baloldal nemzetközi, ezért folyamatosan támad minden olyan témát, amely alkalmas arra, hogy a nemzeti identitást megerősítse. A magyaroknak van egy saját kultúrájuk, amit ők építettek fel, a nemzeti identitás pedig nagyon fontos szerepet játszik ebben. Ezért nem szabad engedni, hogy a Soros-szervezetek sikerrel járjanak – tette hozzá.

Ők maguk mondják el a saját hangjukon, hogyan dolgoznak a magyar kormány ellen, meg akarják buktatni. Ők mondták be, hogy legalább kétezer fizetett embere dolgozik Soros Györgynek a magyar kormány megbuktatásán, tehát olyan nagyon nem hiszem, hogy föl kéne háborodniuk, amikor ők saját maguk leplezték le saját magukat – mondta a miniszterelnök. 

A kormányfő szerint azoktól a politikai erőktől kell tartani, amelyek az ellenzéki pártok mögött vannak és finanszírozzák azokat, hiszen ha kormányra kerülnek, akkor az ő akaratuk szerint cselekszenek majd. Orbán Viktor beszélt a végéhez közeledő kampányról is. Közölte, 

április 6-án, pénteken délután, Székesfehérváron lesz az országos kampányzáró, amely egy magyar kampányzáró lesz. 

Arra kérik majd az embereket, hogy kampányoljanak a hátralévő két napban, és április 8-án maguk is menjenek el, és mindenkit vigyenek el szavazni, akinek fontos Magyarország jövője. 

A miniszterelnökkel készült teljes beszélgetést húsvétvasárnap, 21:05-től nézhetik meg az ECHO TV Bayer Show című műsorában. 

(Echo TV)