Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug – írta Sallai R. Benedek.

A politikus Facebook-oldalán osztotta meg véleményét a mai botránnyal kapcsolatban. Mint ismeretes, körbejárta a hír a magyar sajtót, hogy Hadházy Ákost megütötte Sallai R. Benedek. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük Sallai R. Benedek kiírását:

„Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug

Nem véletlen tudta végig haknizni a médiát sérelmével. Ha kapott volna egyet, nem tudta volna. De nem, nem kapott, ennek köszönhető aktív médiaszereplése a mai napon.

Mai napon az LMP-nél fegyelmi eljárások zajlottak, amiből az egyik érintett Hadházy Ákos volt. Mai napon első fokon akár kizárhatták volna az LMP-ből. Ezt megelőzvén a „hattyú halála“ színdarab előadása praktikusabbnak tűnt számára, ezért ezt a megoldást választotta.

Bocsánatot kérek tőle, amiért olyan riasztóan közeledhettem felé, hogy megérte magát ledobni a földre. Lehet, hogy meglöktem a székét. De, hogy erőt nem fejtettem ki, az bizonyos, és hogy nem ütöttem meg, az is bizonyos – és hazug, aki mást állít, de volt ott vagy hat tanú. Egy hete járja azzal a médiát, hogy Schiffer András és jómagam hogy járultunk hozzá a Fidesz 2/3-os győzelméhez. Tegnap tovább ment, már azt sejtette: lefizettek.

Az aljasság és becstelenség-tűrő képességem ma elfogyott. Ki akartam menni a teremből, hogy ne kelljen hallgatnom, de sajnos tartóztattak, ekkor közeledtem felé úgy, hogy megijedhetett. Hosszú négy év volt, és ez egy hosszú kampány. Éppen tegnap éjjel írtam meg, hogy mennyire elegem van abból a temérdek becstelenségből, amit a politikai közélet magával hordoz. Ez csak egy apró a sok közül, de erről éjjel írtam.

Bocsánatot kérek Hadházy Ákostól, nem ezt érdemelte, ami történt vele.

Bocsánatot kérek azoktól, akik jelen voltak. Azoktól is, akiket ez felháborít, de kérem: nyugodjanak meg, ahogy a filmekben sem halnak meg igazán az emberek, épp úgy most is csupán egy színdarabot láttak, mert nem mutatott volna jól egy kizárt tag a frakcióalakulás előtt.

Röviden ennyi.”

Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug. Nem véletlen tudta végig haknizni a médiát sérelmével. Ha…

Gepostet von Sallai Róbert Benedek am Samstag, 14. April 2018

demokrata.hu