Hirdetés

A LMP országgyűlési képviselője, Csárdi Antal kedden közösségi oldalán ismerte el: az aktivistákat ő engedte be a parlamentbe.

A Hír TV által bemutatott felvétel bizonyítja, hogy a baloldali politikusok irányítják a Tanítanék Mozgalmat. A beszélgetés így hangzik:

Tordai: Attól még, hogy kérdéseket tesznek fel, nem muszáj válaszolni, én ezt tanultam meg az elmúlt években.
Kérdező: Csak annyian hívogatnak minket a hétfői akcióval kapcsolatban, és azt mondták, hogy kezeljük, de tanácstalanok vagyunk, hogy hogyan.
Tordai: Szerintem nem kell, merthogy ti nem akarjátok összekötni magatokat egyik párttal sem, ez egy technikai megoldás volt, úgyhogy nem érdemes reagálni rá. Én egy nagyon szűkszavú és lerázó nyilatkozatot tennék rá ha bárki kérdezi, ez nektek se jó, ha összepártozzátok magatokat, ezt akartátok elkerülni, tök jófejség volt, hogy nem akartatok semmit mondani…
Kérdező: De akkor pontosan mit mondjunk?
Tordai: Azt, hogy a Tanítanék Mozgalom egy pártoktól független szakmai kezdeményezés és egy teljesen lényegtelen technikai kérdés, hogy ki adta le a karzat belépőt.

A HírTV megvizsgálta a Tanítanék Mozgalom honlapját, amelyből kiderült, hogy annak üzemeltetője a Human Platform. Az álcivil szervezetet Gulyás Márton baloldali politikai aktivista hozta létre, a Human Platform által gyűjtött adatokat pedig adatkezelési tájékoztatójuk szerint több másik amerikai szervezet mellett a DatAdat kezeli – az a Bajnai Gordon nevével fémjelzett cégcsoport, amely Márki-Zay Péter kampányát is segítette, és amelynek gyanús ügyeletei miatt az adóhatóság mellett a rendőrség is nyomoz.

(forrás)

Korábban írtuk