Hirdetés

Hidvéghi Balázs az Európai Parlament strasbourgi épületében rögzített nyilatkozatában úgy fogalmazott: „a háborúpártiak már ott tartanak, hogy ne csak fegyvereket, hanem katonákat is küldjünk harcolni Ukrajnába”.

Magyarországot folyamatosan támadják, mert a következetesen kiáll a tűzszünet és a béke mellett – mondta a politikus, majd kiemelte: most épp a háborúpárti Vera Jourová európai értékekért és átláthatóságért felelős biztos „pocskondiázza” Magyarországot.

„Jourovát már jól ismerjük” – fogalmazott Hidvéghi, majd hozzátette: az Európai Bizottság tagja a háborúban busásan nyerészkedő Soros György egyik fő brüsszeli embere. Közölte továbbá: Jourová az elmúlt években „arcátlanul támadta és sértegette a magyarokat”. Azt is mondta, hogy kudarcnak érzi, hogy nem sikerült megváltoztatni Magyarország politikáját. Jourová brüsszeli teljesítménye kritikán aluli, egy uniós biztoshoz méltatlan ámokfutás – jelentette ki.

Biztosi karrierje néhány hónap múlva véget ér, nem fog hiányozni – mondta a fideszes politikus.

Korábban írtuk

„Akárhogy is igyekeznek a háborús uszítók, akármennyi hazugsággal támad is a Soros-hálózat, ellen fogunk állni, és nem engedjük, hogy belerángassák hazánkat a háborúba. Elegünk van az olyan pökhendi alakokból, mint Vera Jourová” – fogalmazott Hidvéghi Balázs, majd kijelentette: Brüsszelben változás kell.