Hirdetés

„Akit a bíróság elítélt, mondjon le! Még akkor is, ha tanítómesterük, Gyurcsány Ferenc azt tanította nekik: soha semmiért nem kell vállalni a felelősséget!” – írta Hollik István a Facebook-bejegyzésében, utalva arra: Fekete-Győr Andrást a Fővárosi Törvényszék egy öt évvel ezelőtti tüntetésen történtek miatt hétfőn másodfokon bűnösnek találta bűnsegédként elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettében és egy év – két év próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a tüntetéssel kapcsolatban megjegyezte: „jó lenne, ha ma kivételesen mellőznék a hivatalos személyek elleni erőszakot!”

„Tudjuk, hogy náluk az a módi, hogy parlamenti és önkormányzati képviselők füstgránáttal hajigálják a rendőröket, de most legalább a törvényeket tartsák be” – fogalmazott.

Hollik István hozzátette: egyébként pedig „tüncikézés” helyett Donáth Annának – a Momentum elnökének – azzal kellene foglalkoznia, hogy a hivatalos személy elleni erőszakot elkövetett Fekete-Győr Andrástól visszakéri a mandátumát.

Korábban írtuk