Karácsonyék júliusban már az első betelepítésre érkező migránsokat üdvözölnék – közölte a Fidesz az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének szombati nyilatkozatára reagálva az MTI-vel.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Karácsony Gergely az árnyékkormányának tagjaival folytatott megbeszélést követő sajtótájékoztatón száznapos programjának legsürgetőbb feladatait ismertette. Úgy fogalmazott, ez a néhány lépés visszaviszi Magyarországot Európába és segít felépíteni egy igazságosabb, demokratikusabb, mindenkinek élhető és minden állampolgárt egyenrangú polgárként tisztelő új köztársaságot.

A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely és Soros embereiből álló árnyékkormánya az első 100 nap végére már ott tartana, hogy a Soros-birodalom minden kívánságát teljesítené. Lebontanák a kerítést, rábólintanának a kötelező kvótára, és júliusban már az első betelepítésre érkező migránsokat üdvözölnék.

Brüsszel ugyanis már a nyáron át akarja erőltetni a kötelező kvótát, ami alapján Magyarországra azonnal évi tízezer migráns jutna – tette hozzá a kormánypárt.

MTI