Fotó: képernyőkép, hirado.hu

Karácsony Gergely külső megbízóinak próbál megfelelni és jól látszik az is, hogy nem ura önmagának – mondta a szakértő.
Fotó: képernyőkép, hirado.hu

Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa az M1-nek adott interjújában rámutatott, hogy egyértelműen látszik Karácsony Gergelyen, hogy külső megbízóinak próbál megfelelni és nem ura önmagának.

„Egyértelmű, hogy nem csak a magyar miniszterelnök, de a választók is a bevándorlást tekintik a választás legnagyobb tétjének„ – fogalmazott a politológus, aki hozzátette, hogy nem csak Magyarországon, hanem Európában is ez a fő kérdés. Ezt pedig jól mutatják a német, az osztrák és az olasz választások is – mutatott rá.

Magyarországon is jól el lehet különíteni egymástól a két tábort: az egyik oldalon a bevándorlást ellenző nemzeti kormány áll, a másikon pedig azok az ellenzéki pártok és vezetőik, akik kivétel nélkül szükségtelennek tartják a határkerítést és nem támogattak egy intézkedést sem a bevándorlás megfékezésével kapcsolatban.

Az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje látszik, hogy nem ura önmagának és külső megbízóinak próbál megfelelni – utalt ezzel Karácsony Gergelynek arra múlt heti kijelentésére, amely szerint hiába növekedett Európa-szerte a bevándorlás, a terrorista bűncselekmények csökkentek.

A teljes cikket és az interjút a hirado.hu oldalon IDE kattintva tekintheti meg.

(hirado.hu, demokrata.hu)