Kiemelte, a tét óriási: háború vagy béke, erről fogunk vasárnap dönteni. Nacsa Lőrinc rámutatott: a békét egyedül a Fidesz és a KDNP szövetsége képviseli, de ahhoz, hogy továbbra is a békepártiak maradjanak többségben, minden egyes szavazatra szükség lesz.

Hirdetés

A háborúpártiak nyomása egyre erőteljesebb, Brüsszel vakon menetel előre a háborúba – mondta. Hangsúlyozta: először sisakokat küldtek, aztán fegyvereket, most meg már atombombákról beszélnek az európai vezetők. A németek pedig a kötelező sorkatonaságot akarják bevezetni – sorolta.

Kitért arra is: a hazai baloldal a kezdetektől fogva háborús lázban ég. Soros György „helyi megbízottjai” már azzal próbálnak minket megvezetni, hogy szerintük erkölcsi kötelességünk lenne beavatkozni az orosz-ukrán háborúba – fogalmazott.

„Mi, kereszténydemokraták azt mondjuk, hogy ki kell maradnunk a háborúból, és meg kell őriznünk Magyarországot a béke szigetének. A Fidesszel szövetségben nekünk, kereszténydemokratáknak ez a szívügyünk és a küldetésünk. Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!” – zárta nyilatkozatát Nacsa Lőrinc.

Korábban írtuk