„Nemrég posztoltam Pál Gábor – most jobbikos politikus, Vona Gábor sajtófőnöke – egykori kollégámról, hogy Dobrev Klára és a DK támogatja az előválasztáson. Ezután a videó után egy alapos tükörbenézést ajánlok neki és a egész Jobbiknak. Felismeritek még magatokat Gábor?!” – posztolta ma Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa – vette észre a posztot a Mandiner.

Hirdetés

BREAKING NEWS! EXKLUZÍV VIDEÓ! OSZTÁSRA AJÁNLOM! Nemrég posztoltam Pál Gábor – most jobbikos politikus, Vona Gábor sajtófőnöke – egykori kollégámról, hogy Dobrev Klára és a DK támogatja az előválasztáson. Ezután a videó után egy alapos tükörbenézést ajánlok neki és a egész Jobbiknak. Felismeritek még magatokat Gábor?!

Posted by Pindroch Tamás on Wednesday, June 2, 2021

„Szentendrén élek a feleségemmel és öt gyermekünkkel. Családom és barátaim mellett szinte minden a Pilis-Dunakanyar térséghez köt. Több mint tíz évig dolgoztam belpolitikai újságíróként, 2019-ben Szentendre önkormányzati képviselőjének választottak” – áll Pál Gábor, a Magyar Nemzet egykori munkatársa, Vona Gábor volt sajtófőnöke, Jobbikos politikus bemutatkozó szövegében, akit Pest Megye 3. számú, szentendrei választókerületének előválasztásán Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció is támogat.

Fotó: Facebook

Az eredeti cikk elolvasható a Mandiner oldalán, IDE KATTINTVA!

Korábban írtuk