Hirdetés

Meglepő gyorsasággal terítették be az internetet azok a videók, amelyeket egy – minden bizonnyal Donald Trump támogatására létrehozott – X-oldalon tett közzé valaki. A MagaBabe elnevezésű profilon megjelentetett felvételeken az A4D vezetőségébe tartozó fekete öves Soros-emberek vallanak – egyebek mellett – arról is, hogy tényleg az amerikai spekuláns guríthatta a dollármilliókat Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalmához, és a Karácsony Gergely főpolgármester előválasztási kampányára létrehozott 99 Mozgalomhoz.

Eddig három rejtélyes videót tettek közzé a szóban forgó X-oldalon, amikből rengeteg érdekes információt lehet megtudni Soros politikai manipulációiról, amelyek egyszerre zajlanak az amerikai politikai hadszíntéren és számos egyéb országban, például Braziliában, Törökországban, Lengyelországban, Szlovákiában és természetesen Magyarországon is.

A videókat közzétevő X-oldalt IDE KATTINTVA érhetik el.

Hatalmas botrányra lehet tehát számítani, hiszen akár még az amerikai politikát is megrengetheti mindaz, ami elhangzik a videókban.

Nem kevesebbről van ugyanis szó a felvételeken, mint arról, hogy Soros azzal párhuzamosan, hogy az Egyesült Államok belpolitikáját igyekszik befolyásolni, több országban is beavatkozott a választásokba a neki nem tetsző vezetők ellen.

Minderről persze korábban is lehetett hallani, csakhogy eddig rendre összeesküvés-elméletnek minősítette a Soros-féle befolyásolási kísérletekről szóló híreket a nemzetközi sajtó. Most azonban az A4D vezető tisztségviselői maguk mesélik el, miként avatkoztak be a választók mozgósításán dolgozó baloldali civil szervezeteken keresztül és személyesen is a magyar mellett – a szintén nemrég zajlott – lengyel, a szlovák, és a brazil választásokba is.

Korábban írtuk

Az X-re most kitett felvételeken megjelent legérdekesebb magyar vonatkozású információ, hogy valóban Soros György állhatott a magyar ellenzékhez becsatornázott dollármilliók mögött. Az egyik videón az A4D kuratóriumának elnöke Kati Marton, aki régi Soros-bizalmas,

arra a kérdésre, hogy a híres Mr. Soros volt-e az A4D fő mecénása igennel válaszol, majd nevetve figyelmezteti beszélgetőpartnerét: „Ne is mondja ezt”.

Azt, hogy titkolni igyekeztek Soros György érintettségét, mi sem bizonyítja jobban annál, mint hogy az A4D igazgatója, Korányi Dávid az egyik videóban éppen azzal kérkedik, hogy Amerikában az „501 – (C) (4)” besorolás lehetővé teszi számukra annak elhallgatását, hogy kik is támogatták a tengerentúl bejegyzett ngo-t. 

Egy másik Soros-közeli A4D kuratóriumi tag, Wesley Clark tábornok, egykori NATO-főparancsnok szintén elszólta magát az egyik felvételen. Clarkot megkérdezik, hogy sok olyan amerikai van-e, akik támogatják a magyarországi ellenzéket.

„Nincsenek olyan sokan, mint szeretném. Senki sem olyan, mint George”

– válaszolja erre Clark tábornok, elismerve, valóban Soros állhat főszponzorként a magyar baloldal mögött.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Mandiner honlapján olvashatnak.