Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát, ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött új videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás hozzátette: a mozgósításban természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Hirdetés

Az aktivistáink a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen

– mondta. Hozzátette: „mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke.”

Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk. Találkozzunk június 1-jén a békemeneten, június 9-én, a szavazás során pedig védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát – húzta alá Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató Biatorbágyon arról beszélt, hogy Magyarországon csak a Fidesz–KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg.

Korábban írtuk

A június 9-i választások tétje, hogy Európában háború lesz vagy béke

 – hangsúlyozta.

Menczer Tamás leszögezte: ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben mindennap romlott. Ezért szerinte az önkormányzati választás után is fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön.

A teljes cikk IDE kattintva megtekinthető.