Magyar Péter újabb bejegyzéssel vetette észre magát a közösségi oldalán: most Orbán Viktort jelentené fel, méghozzá rágalmazás címszó alatt. A baloldal újdonsült messiása azzal indokolta lépését, hogy meglátása szerint Orbán Viktor és a sajtó egy része háborúpártisággal vádolta őt, holott ő nem is háborúpárti. Érdekes állítás ez, hiszen nem csupán a Tisza Párt EP-listája hemzseg az Ukrajnát nyíltan támogatni kívánó Soros-féle jelöltektől, de Magyar Péter még a kampányához is óriási támogatást kaphatott a magyar érdekek ellen dolgozó baloldaló háttérszervezetektől.

Hirdetés

Erre mutatott rá Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, aki szintén a közösségi oldalán reagált.

Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti. Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Ott van mögötte a teljes Soros-féle kampánygépezet, a jelöltjei pedig Soros-szervezetek emberei

– írta a bejegyzésben, majd rámutatott:

Magyar Péter és jelöltjei világosan elmondták, hogy Magyarország „szégyen” a békepárti álláspontja miatt, és a békét akaró magyar embereket „agymosottnak” nevezték. Magyar Péter baloldali és háborúpárti. És persze hazudik. Mint mindig.

Korábban írtuk

A szóban forgó poszthoz Orbán Balázs is hozzászólt:

Hogyan befolyásolhatja Magyar Péter EP-listája a választási eredményt?

Menczer Tamás a Tv2 Mokkában arról beszélt, szerinte Magyar Péter csak a kormánypártok malmára hajtja a vizet azokkal a jeöltekkel, akiket eddig felsorakoztatott. 

Ha valaki megnézi, hogy kik vannak az EP-listáján, akkor rezsicsökkentés-ellenes, bevándorláspárti, háborúpárti emberek, meg olyanok, akik a magyarokat a békepártiságuk miatt agymosottnak tartják

– mutatott rá Menczer Tamás.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.