Zsigmond Barna Pál közölte: hamar „bedarálta” a Tiszát a migrációpárti Európai Néppárt. Rögtön ugyanazt fújja, mint évek óta minden bevándorláspárti. Magyar Péter is szolgaian teljesíti a brüsszeli megrendelést, és azt követeli, hogy Magyarország kövesse a brüsszeli migrációs szabályokat.

Hirdetés

Kiemelte: ha 2015 óta a brüsszeli migrációs szabályokat követtük volna, Magyarország is bevándorlóország lenne már és migránsgettókkal lenne tele.

A politikus szerint a brüsszeli migrációs politika tönkreteszi Európát. A brüsszeli bevándorláspárti politika követése miatt tart ott éppen most Németország is, hogy erősíti határai védelmét, mert már nem bír a migráció okozta biztonsági válsággal; mindennaposak a késelések és az erőszakos támadások – fogalmazott Zsigmond Barna Pál.

Nem a belső határokat, hanem a külső határokat kell védeni a migrációtól – emelte ki, hozzátéve, hogy Brüsszel ezt elmulasztotta.

Korábban írtuk

Magyarország kezdettől védi Európa határait, 2015 óta egymillió illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg a magyar rendőrök és határvadászok – hangsúlyozta az államtitkár.

Hozzátette: Brüsszel nemhogy segítette a magyar határvédelmet, hanem emiatt még támadja is Magyarországot kezdettől fogva.

Zsigmond Barna Pál kitért arra, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették: nem akarják, hogy bevándorláspárti kormányuk legyen, és nem akarják, hogy Brüsszel bevándorláspárti politikáját kövesse a kormány.

„Minden elképesztő nyomás ellenére a nemzeti kormány eddig is megvédte Magyarországot a bevándorlástól. Ez ezután is így lesz, akkor is, ha újabbnál újabb ellenzékiek követelik, hogy álljunk be a bevándorláspártiak sorába” – írta a politikus.