A Magyar Nemzet emlékeztet, a közmédia munkatársai csütörtök estére, a 48 perc című műsorba hívták meg a két politikust, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek.

Hirdetés

A Tisza Párt arca most az árvízre hivatkozva mondta le a vitát, azt állítva, ő a gátakon fog homokzsákot pakolni. A 48 perc című műsor azonban csütörtökön este fél kilenckor kezdődne. Meglehetősen életszerűtlen, hogy Magyar Péterék sötétedés után is homokzsákokat pakolnának azon a néhány kritikus szakaszon, ahol a gátrendszereket ki kell egészíteni.

Magyar Péter a bejegyzése végén azonban már azt írta, hogy neki nem Orbán Balázzsal, hanem Orbán Viktorral lenne megbeszélnivalója. A Magyar Nemzet cikkében megjegyzi azt is, hogy Orbán Balázs korábban több ellenzéki politikussal is vitázott már, többek között Cseh Katalinnal és Fekete-Győr Andrással. Magyar Péter nem először futamodik meg az éles vitahelyzet elől.

Korábban írtuk

Magyar Péter korábban többször is panaszkodott, hogy nem hívják be stúdiókba vagy nem akarnak vele interjút készíteni, de amikor releváns kérdést kapott például a diszkóbotrányról, akkor elmenekült vagy propagandával vádolta a kérdezőt.

A lap arra az esetre is emlékeztet, amikor Magyar Péter az ATV-t vádolta azzal, hogy nem hívják a stúdióba, viszont amikor élő adásban ismertették vele, hogy hányszor hívták, és ő ennek ellenére egyszer sem ment el, Magyar Péter inkább felállt, és sértődötten elhagyta a stúdiót. A Tisza Párt politikusait az augusztusi Tranzitra is meghívták, de Magyar Péter nem engedte el őket.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják.