Forrás: Facebook
Hirdetés

Kedden reggel a Mandiner nyomán arról számoltunk be, hogy csoportos rablásért ítélték el korábban Magyar Péter egyik testőrét, aki az MTVA székházánál tartott tüntetésre is elkísérte a Tisza Párt elnökét.

Magyar Péter ezt követően a közösségi oldalán tagadta, hogy testőrei lennének. A Tisza Párt elnöke úgy fogalmazott: „nekem, ellentétben a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének rettegő tagjaival, nincs testőrségem, jellemzően magam járok mindenhova. A rendezvényeinket biztosító biztonsági emberek pedig nem rendelkezhetnének a szükséges engedélyekkel, ha büntetett előéletűek lennének.”

Csakhogy Magyar márciusban még teljesen mást írt közösségi oldalán. Bejegyzését betűhíven közöljük.

„Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében. Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.”

Korábban írtuk

Ez azonban még nem minden. Egy videó tanúsága szerint nemrégiben Ajkán úgy fogalmazott, hogy vásárolni testőr nélkül jár, azonban „most van velem két ember, két biztonsági ember, amikor így tömegbe megyünk egy rendezvényre.”

A korábbi nyilatkozatokon, idézeteken kívül számos fotó bizonyítja, hogy Magyar Pétert testőrök kísérgetik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
@metropol.napilap Láttál már ilyen testőrgárdát? Szerinted mitől fél Magyar Péter? 50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok #metropol #magyarpeter #testor #alvilag #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Metropol – Metropol