Ez a fajta megnyilvánulás Magyar Péter személyiségéből fakad. Személyiségjegyei egyre inkább előtörnek a nyilvánosság előtt. Ez az oka annak, hogy Magyar Péter a teljes magyar újságírói közösséget megvádolta. Ez nem egy politikusi megnyilvánulás. Józan politikus ilyet nem csinál. Ez egy indulatból elkövetett kommunikációs reakció, amit a személyes sértettség vezényel – mondta a Magyar Nemzetnek Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet politikai elemzési igazgatója Magyar Péter ma reggeli bejegyzésével kapcsolatban.

Hirdetés

Magyar Péter Facebook-bejegyzésében ugyanis a teljes magyar újságíró-közösséget betámadta, feltételezhetően azért, mert a legtöbb magyarországi portál beszámolt a botrányosra sikeredett belvárosi bulijáról. „Ma már ott tartunk, hogy magukat oknyomozónak nevező portálok és újságírók is mindenféle forráskritika nélkül veszik át a propaganda szennylapjainak a legképtelenebb hazugságait. Ma már egymást idézi, egymásra hivatkozik a rogáni és a gyurcsányi média, és beállt a sorba sok, magát függetlenként pozicionáló sajtótermék is” – írta a politikus.

Csúszott-mászott

Szemtanúk szerint a baloldali politikus hétvégén megütött egy embert, és elvette a telefonját, mert a buliban jelen lévő személy a kamerájával felvette az ellenzéki pártvezért.

Mások azt is látták, hogy később a több mint százezer forint értékű, eltulajdonított telefont a Dunába hajította Magyar Péter.

Korábban írtuk

A politikus természetesen hosszan magyarázkodott az eset után, szerinte provokálták, és ezért viselkedett agresszívan. A drága szórakozóhelyre állítása szerint fiatalokkal ment el, akik néhány italra is meghívták, nem csináltak mást, csak beszélgettek és szelfiztek. Ennek ellenére megjelentek olyan felvételek is, ahol Magyar egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik, és több résztvevő is arról számolt be, hogy a politikus egész éjszaka nőknek tett ajánlatokat, és egyre agresszívabban viselkedett, ahogyan lerészegedett. Később a biztonsági emberek dobták ki a szórakozóhelyről az őrjöngő Magyar Pétert. Videó készült arról is, ahogy bizonytalan léptekkel elhagyja a bulihelyszínt.

A teljes cikk IDE kattintva tekinthető meg.